martes, 21 de junio de 2011

Polit amb canya

Al taller cada dia aprenem tècniques noves i perfeccionem les que ja sabiem. En aquesta ocasió us volem mostrar una curiositat. Tot comença quan acabem una peça i la comencem a polir. Sempre hi ha aquelles parts a les sabem com arribar amb les eines habituals. El problema que se'ns ha presentat se soluciona amb una antiga tècnica que és molt pràctica, de conèixer, i amb una eina que a primer cop d'ull pot semblar rudimentària: una canya. La canya la podem tallar i arranjar de la manera que ens sembli més adequada per a cada part a polir: amb més punxa, més plana, més arrodonida, etc. Un cop tenim l'eina amb la forma que necessitem podem usar-la amb les pastes habituals per al polit i el llustre.

Seguidament us posem unes fotografies on es veu una de les alumnes de l'escola polint la part posterior de la seva peça, en uns racons on no hagués pogut arribar de cap altra manera:
Us recordem també que si voleu perfeccionar la vostra joieria o iniciar-vos en aquest món podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i començarem a preparar junts el nou curs!

No hay comentarios:

Publicar un comentario